DE HER 4 TING ER TILBAGE PÅ LAGER

MINI GETAWAY MED PIGERNE

imageHold nu op en travl dag! Jeg er helt bombet, og det har jeg slet ikke tid til.. Jeg har rendt rundt med et kamera i hånden hele dagen, da jeg har filmet en vlog i forbindelse med mit samarbjede med Lenovo samtidig med, at jeg har skulle nå møder, kontor, events, frokostdate og outfitbilleder. Alt dette imellem kl. 11.30 og 18. Puha! Det meste er heldigvis overstået nu, og jeg sidder derhjemme og er ved at overføre dagens klip til min computer, mens jeg skriver dette indlæg. Når jeg er færdig med det, skal jeg i gang med at redigere filmen, så den kan være klar til weekenden, men i mellemtiden skal jeg ind og pakke, for jeg tager nemlig et smut til Sverige i morgen og overnatter til torsdag.

Turen til Sverige er sammen med mine dejligste piger og så med Sandra i spidsen. Turen er nemlig arrangeret i anledning af hendes undertøjslancering, så vi skal 13 damer på Ystad Saltsjöbad for at slappe, hygge og kigge på lækkert undertøj. Det bliver et par dejlige 24 timer, og jeg glæder mig helt vildt! Min dag starter dog allerede kl. 8 i morgen, hvor jeg kører til Nykøbing Falster med Sandras mor for at hente de biler, som vi skal køre til Sverige i. Så min dag starter tidligt og indebærer en hulens masse kørsel. Haha. Dog også en hulens masse tøsehygge og lækre timer, så det er okay.

Der er fart på i disse dage, da der er en masse ting, der skal gå op i en højere enhed i forbindelse med en stor nyhed, som jeg glæder mig til at dele med jer snarest. Jeg ligger vandret for at nå det hele og samtidig hjælpe min venner og veninder der, hvor jeg kan. Jeg tror, at mit største ønske til jul er nogle flere timer i døgnet, da jeg virkelig synes, at de forsvinder hurtigt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE HER 4 TING ER TILBAGE PÅ LAGER