FARVEL OG TAK FOR NU

MANDAGSTANKER OG SPÆNDING

imageAFFILIATE: SAMSØE SAMSØE PELSJAKKE (her)

Jeg har flere gange i løbet af dagen taget mig selv i at sidde og stirre ud på den travle trafik, der uforstyrret triller forbi mit kontorvindue, mens jeg har spekuleret på, hvordan fremtiden (særligt det næste år) mon vil se ud, når jeg i morgen springer ud i nye og usikre eventyr. Jeg glæder mig helt vildt, og jeg kan mærke mere end noget andet, at det er det rigtige, uanset hvordan det kommer til at gå, men min kontrollerende side tager til tider over og får mig til at spekulere på en plan B og C. Bare nu hvis.. Måske skulle jeg søge ind på kandidaten til foråret, så jeg i det mindste kan studere videre til sommer, hvis det ikke går. Måske skulle jeg overveje et fuldtidsarbejde, hvor jeg er sikret en fast indtægt. Måske, måske ikke… Det er ikke noget, jeg har lyst til. Ikke nu i hvert fald. Men det er nu meget godt at være på den sikre side.

Eller er det?

Lige i det her tilfælde så gider jeg ikke. Jeg gider ikke skulle lægge en plan B eller C. Jeg gider ikke spekulere på, om det mon kommer til at gå. For det gør det. Selvfølgelig. Det skal det. Og hvis jeg kender mig selv ret, så skal jeg nok nå i mål med de ting, jeg sætter mig for, så hvorfor skulle det her ikke også lykkes? Jeg er omringet af så mange smukke og inspirerende mennesker, som dagligt motiverer mig og giver mig endnu mere håb, gåpåmod og iver, så hvis jeg bare bruger de mennesker, jeg har omkring mig, som jeg ved gerne vil hjælpe, så skal det jo nok altsammen gå. Det er jeg sikker på. Eller er jeg? Ja, det er jeg. Det skal nok gå. Basta.

Nu vil jeg forsøge at få tankerne på noget andet. Jeg er nemlig alt for spændt på i morgen, hvor bloggen rykker ud af BD og over på det nye sted. Jeg tror, at jeg vil tage et kig på ASOS‘ hjemmeside, for de har 20% rabat på ALT indtil midnat med koden MAJOR20 her. Jeg har blandt andet forelsket mig i denne jakke, disse sko og denne jakke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FARVEL OG TAK FOR NU