FORRESTEN #4

DE HER 4 TING ER TILBAGE PÅ LAGER

pic3monkey-collageREKLAMELINKS: NOISY  MAY JAKKE (her) | SAMSØE SAMSØE JAKKE (her) | GARDENIA STØVLER (her) | PUBLIC DESIRE STØVER (her)

Jeg lovede, at opdatere jer, når nogle af mine mest populære items var tilbage på lager. Og det er tilfældet med 4 af dem nu. Disse fire ting er stadig mine absolutte favoritter i garderoben, og jeg har dem skiftevis på hver dag i øjeblikket. Den første er min nyeste tilføjelse til jakkesamlingen, nemlig denne teddy jakke. Denne er tilbage i str. L og XL her og er sat super meget ned. Jeg har købt min i str. XL, og jeg er rigtig glad for den og elsker det oversize look. Der kan også findes en stort set magen til i str. XS her, hvis du er en lille størrelse. Den er også på udsalg.

Derudover er min anden elskede jakke, nemlig den grønne pelsjakke, tilbage i str. M her. Det er den sidste, så det er med at være hurtig. Jeg har min i str. S, men ville garanteret også kunne passe den i str. M.

Min lækre og vildt unikke støvler fra Gardenia er også tilbage i nogle enkelte størrelser endnu. Jeg har mine i min almindelige str. 39, så de er helt normale i størrelsen. De er super fede og behagelige at have på. Jeg ved ikke, om det er en decideret vinterstøvle, men jeg har endnu ikke frosset i dem. De kan findes her.

Sidst, men ikke mindst, så er mine fine støvler fra Public Desire tilbage i ALLE størrelser her. De er såååå gode at gå i og vildt flotte! Jeg har dem også i str. 39, så de er også helt normale.

God shopping! Jeg selv skal lige styre mig med at shoppe, som I måske kan fornemme. Så jeg vil i stedet begrave mig i arbejde og få nået lidt i dag. Udover arbejde filmer jeg vlog til jer i forbindelse med en kampagne, som jeg er ved at lave med Lenovo. Jeg har en super lang og spændende dag for mig, så I skal glæde jer til at se vloggen. Den kommer ud i weekenden, regner jeg med.

4 kommentarer

 • Emma Egebo

  Hej Frederikke, må jeg spørge om hvad du synes om public desire? For lige siden jeg så dine støvler, for noget tid siden, har jeg være helt in love. (Skal bare lige vente til næste måned😂) Men har du oplevet noget mht told og lang levering osv??
  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Egel

   Hej Emma,
   Jeg ELSKER deres hjemmeside! Der er ikke told, da England stadig er en del af EU de næste 2 år, og levering er helt normal, så jeg er kæmpe fan. De har nogle super fede støvler og er altid med på moden, så helt klart go for it! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Du er simpelthen så sej, flot og har en megafed stil, Frederikke! Må jeg måske spørge, hvor høj du er? For jeg synes, jakken er så flot, men jeg er lidt bange for, at jeg ville komme til at svømme rundt i den ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORRESTEN #4