MINI GETAWAY MED PIGERNE

BÅDE PÆNE OG VARME BAMSESTØVLER

SPONSORERET INDLÆG

img_9455 img_9496 img_9509 img_9481 img_9429-copyUGG STØVLER via ELLOS (her)

Første outfit på dansk jord (jeg får det lige til at lyde som om, jeg har været væk vildt længe. Haha) er iført mine nye lækre bamsestøvler – selvfølgelig fra UGG. Det er ikke første gang, jeg har dem på – jeg har nemlig levet i dem, siden jeg modtog dem i starten af ugen, fordi de er så lækre. Først som sutsko herhjemme, da jeg ikke kunne nænne at tage dem ud i det trælse efterårsvejr, men nu da den ‘mødom’ er taget, er de perfekte vinterstøvler, som jeg også medbragte i Sverige. Jeg har bestilt dem hjem fra Ellos, da de nu, endelig, forhandles hos dem, og det er jeg kun ovenud tilfreds med, da det i forvejen er en hjemmeside, jeg besøger jævnligt. Ellos har alt, så det var prikken over i’et, at de fik UGG her op til vintersæsonen. De har selvfølgelig fået et stort udvalg af forskellige slags støvler, da de kommer i flere farver både i den høje model, som er den, jeg har, og så kommer de også i den lave model. Som jeg faktisk også har. Haha (Se dem på og læs et gammelt indlæg omkring stereotyper om bamsestøvlen her). Jeg synes, at det er en utrolig cool vinterstøvle, som jeg efterhånden har fået et bedre indtryk af end i mine teenageår, hvor det kun var meget bestemte typer, der rendte i bamsetøvlen. Sådan er det heldigvis ikke længere, og det er jeg virkelig glad for, da det er de lækreste og blødeste støvler nogensinde. Se alle støvlerne hos Ellos her.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINI GETAWAY MED PIGERNE